12 maart 2023
Westfriese Parkweg 4, 1625 MA Hoorn

Samcity voor Kika

Helaas sterft er in Nederland iedere drie dagen een kind aan kanker. Dat moet en dat kán beter. Daarom organiseren wij op zondag 12 en woensdag 15 maart verschillende evenementen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

JUMP FOR KIKA

Op 12 maart beginnen we de dag met ‘Jump for KiKa’. Tussen 10 en 11 uur kun je komen jumpen in ons trampolinepark.  (Geschikt voor alle leeftijden, kinderen onder de 7 jaar jumpen onder begeleiding van een volwassene). De kosten hiervoor bedragen € 11,- pp.

EAT & PLAY FOR KIKA

Om 16 uur start onze benefietavond waar je je ook apart voor kunt opgeven: ‘Eat & Play for KiKa’. Er wordt voor de volwassenen een heerlijk 3-ganger diner geserveerd incl. 3 drankjes in ons gezellige restaurant. Aansluitend ga je lasergamen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- pp. De kinderen krijgen een lekker kindermenu met onbeperkt limo drinken en trampoline springen. De kosten hiervoor bedragen € 25,- pp. De benefietavond duurt tot 20 uur.

FIT JUMP FOR KIKA

Op 15 maart tussen 20 en 21 uur organiseren wij een ‘Fit Jump for KiKa’ (Geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder). Fit Jump is een effectieve body work-out op onze trampolines. Een work-out op trampolines is uitermate geschikt voor het verbranden van calorieën, het versterken van de spieren en het verbeteren van de conditie. De verende werking van de trampolines zorgt voor een unieke ervaring! De kosten hiervoor bedragen € 15,- pp.

STREEFBEDRAG

Samcity gunt elk kind om zorgeloos te kunnen bewegen en te genieten. De opbrengst van deze 3 evenementen zal dan ook ten goede komen aan KiKa. Wij streven naar een opbrengst  van € 5.000,- en hebben jullie steun daarbij hard nodig! Schrijf je dus in voor 1 (of meerdere) van de 3 KiKa evenementen via onderstaand formulier. Na het verzenden van het inschrijfformulier krijg je z.s.m. een bevestiging met daarin ook de betaallink.

FEMKE CYCLING FOR KIKA

Wij haken aan bij het initiatief Femke Cycling 4 KiKa. Dat is een groep fietsende vrienden die samen een steentje willen bijdragen aan een betere wereld. Het team ontleent zijn naam aan Femke Akerboom, de dochter van mede-initiator Harmen Akerboom. Zij overleed in 2004 aan een zeldzame vorm van kanker toen zij nog geen anderhalf jaar oud was. Sindsdien hebben de wielrenners in haar naam al meer dan € 150.000,- opgehaald voor KiKa.