19 november 2022
Kantine Enkhuizer Tennis Club, Gouw 3-E

Samen de winter door

Landelijke actie Samen de winter door ook in Enkhuizen:

Aan de slag met besparen en isoleren op 19 november met Buurtwarmte Enkhuizen. De landelijke actie Samen de winter door (www.samendewinterdoor.nu) wordt in Enkhuizen opgepikt door Buurtwarmte Enkhuizen. Iedereen is van harte welkom op 19 november tussen 13.00 en 15.00 uur op locatie van de Enkhuizer Tennis Club aan De Gouw 3-E in Enkhuizen. Deze middag staat in het teken van besparen en isoleren. Aanmelden is niet nodig.

De bijeenkomst in Enkhuizen wordt georganiseerd door coöperatie Buurtwarmte Enkhuizen. Er zijn energiecoaches aanwezig die adviezen geven en vragen beantwoorden. Voor belangstellenden is er uiteraard ook informatie over Buurtwarmte Enkhuizen, maar iedereen is welkom – dus ook als je van verder komt en/of geen lid bent of wilt worden van de coöperatie.

Om 13.00 uur is er een digitale landelijke kick-off. Verder is er allerlei informatie beschikbaar in de vorm van flyers, filmpjes en meer. Alle bezoekers ontvangen ook een informatiepakket voor thuis. De organisatie hoopt op een sneeuwbaleffect, waarbij enthousiaste bezoekers het verhaal weer verder vertellen.