18 december 2022
Pancratiuskerk Oosterblokker

ST. CAECILIA ZWAAG BRENGT: HET WAS DONKER, AARDEDONKER…..

Zo donker als je in een kerstverhaal zou verwachten. Het beetje licht dat er was, kwam van een miljoen sterren die heldere gaatjes prikten in een onwezenlijk zwarte koepel…. Zo begint het verhaal geschreven door Maarten Hartog, over drie astronauten die in hun capsule rond de aarde zweven. De internationale bemanning is al geruime tijd in het heelal en zal spoedig terugkeren naar aarde. Of toch niet…..Wilt u weten hoe dit verhaal verder gaat? Kom dan zondag 18 december om 14:00 uur naar de sfeervolle Pancratiuskerk in Oosterblokker.

Verteller Marcel Korse en St. Caecilia Zwaag zullen u begeleiden naar de plek waar het donker is, aardedonker. Een muzikaal verhaal verteld met een kersttintje. Voor dit project is de Friese dirigent Luc Feikens gevraagd om het concert te leiden en met veel plezier is gerepeteerd op dit bijzondere stuk. De opzet van het concert maakt dat het een concert is voor jong en oud. Toegangsprijs: 10 euro, inclusief kopje koffie of thee.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.stcaecilia.com. Voor meer actuele informatie over ons project kunt u ook onze Facebook en Instagrampagina raadplegen: @stcaeciliazwaag. Het kerstverhaal duurt ongeveer een uur zodat u weer op tijd thuis kunt zijn voor de WK-finale.

Het was Donker, Aardedonker….. Maar wij hopen dat we zo voor de kerstdagen toch nog een lichtpuntje kunnen brengen!

Muziekvereniging St. Caecilia Zwaag
www.stcaecilia.com