18 september 2022
Binnenstad Hoorn

StoryTrail stadwandeling Hoorn

De geschiedenis van Hoorn beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 18 september. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Hij laat je kennismaken met stoere zeelui en edele weldoeners. Je beleeft hoe een Watergeus uit Hoorn de grote Spaanse oorlogsvloot te slim af is. Je hoort de sterke verhalen van schipper Bontekoe. En je lost een raadsel op dat de Horinezen al eeuwenlang in zijn greep houdt.

Zo wandel je dwars door de rijke historie van deze prachtige stad aan de Zuiderzee. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol avontuur, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Hoorn begint op zondag 18 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/hoorn.

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).