2 mei 2023
Binnenstad Hoorn

StoryTrail Theaterandeling Hoorn

De geschiedenis van Hoorn beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, middenin de meivakantie op dinsdagmiddag 2 mei. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met eeuwenoude schippers en matrozen. Je gaat op avontuur met de legendarische weldoener Truydeman. Je hoort het verhaal van Jan Deutel, de vermaarde rederijker. En je bent erbij als een Hoornse Watergeus in zijn eentje de Spaanse oorlogsvloot verslaat.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Hoorn begint op dinsdag 2 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/hoorn. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).