30 juli 2023
Binnenstad Enkhuizen

StoryTrail Theaterwandeling Enkhuizen

De geschiedenis van Enkhuizen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 30 juli. Verhalenverteller Franciscus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Franciscus je meeneemt naar het Enkhuizen van de 16e en 17e eeuw.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in die tijd heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 30 juli 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).