8 april 2023
Dorpskerk Opperdoes Kerkebuurt 16, Opperdoes

Tonnie zingt Bonnie

Op zaterdag 8 april komt onze, inmiddels oud-dorpsgenoot, Tonnie Meester met haar begeleider Daan Nogter naar de Dorpskerk voor een optreden. Kaarten kosten € 10,- incl. een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. De inloop start om 20.00 uur en een half uur later begint de voorstelling. Vooraf reserveren is noodzakelijk en betalen graag contant aan de deur.

Reserveren kan via mail (info@dorpskerkopperdoes.nl) of onze website: http://bit.ly/3ytUdJA

Samen met gitarist Daan zingen en speelt Tonnie de liedjes van Bonnie Raitt op hun eigen persoonlijke manier. U wordt meegenomen in het verhaal van de jaren 70 tot nu, over het leven en werk van Bonnie Raitt, met ook een persoonlijke touch uit het eigen muzikale leven van de artiesten. Tonnie Meester en Daan Nogter hebben allebei al vele muzikale sporen bewandeld. Tonnie is al jong begonnen met zingen en heeft gespeeld in meerdere bands, jazzbands, musicals en muziektheater projecten en een heus tv optreden. Ze is nog steeds actief met diverse projecten waaronder muziektheatergroep Puur! en Tonnie zingt Bonnie , met de liedjes van Bonnie Raitt. Ze is ook actief als zangcoach aan muziekschool De Vuurvogel.

Daan is al op hele jonge leeftijd in de ban geraakt van de gitaar en heeft zichzelf ontwikkeld door diverse stijlen aan te gaan. Hij heeft gespeeld in soul/funk/bluesbands en begeleidt vocalisten voor diverse optredens. Hij weet de snaar goed te raken en laat een mooi staaltje techniek zien bij Tonnie zingt Bonnie!