17 maart 2023
Theater Het Postkantoor, Bovenkarspel

Vocal group Close-Up ‘Klinkt!’ in nieuwe voorstelling op het leven en de liefde

Na drie uitverkochte voorstellingen in Alkmaar en Haarlem brengt de Noord-Hollandse vocal group Close-Up de a capella voorstelling Klinkt! naar theater Het Postkantoor in Bovenkarspel. De 21 zangers en zangeressen zingen hier onder leiding van Sjoerd Jansen op vrijdag 17 maart om 20.00 uur.

In Klinkt! draait het allemaal om de familie Notenboom. Want De Notenboompjes weten hoe ze een feestje vieren: samen eten, drinken… en zingen!  Muzikaal als ze zijn doen ze niet onder voor de familie Von Trapp. Ze grijpen dan ook elke gelegenheid aan om bij elkaar te komen. Kerstmis, het Songfestival en dit jaar ook het 40-jarig jubileum van oma Henriëtte en opa Knut. Iedereen is van de partij, van baby Sebas tot buurman Theo. Samen klinken ze op het leven en de liefde.

Vocal group Close-Up zingt a capella arrangementen in diverse genres: close harmony, pop, rock, gevoelige ballads, cabaret- en jazznummers. “Met de combinatie van zang en een eigen geschreven verhaallijn brengt Close-Up uniek vocaal theater. Als we ons publiek hiermee een lach, een traan of kippenvel kunnen bezorgen, is onze missie geslaagd”, aldus voorzitter Laura Kroon.

De voorstelling duurt ongeveer twee uur (inclusief pauze) en een drankje is inbegrepen. Meer info en kaarten via www.vocalgroupcloseup.nl/kaarten.