20 maart 2021
Stationsplein 1, 1601 EM Enkhuizen

Westfriese Struuntocht 2021 (Afgelast)

Tijdens de Westfriese Struuntocht, die ’s avonds plaats vindt, nemen mensen deel aan een wandeling van circa zeven kilometer door de oude, sfeervol verlichte havenstad Enkhuizen. Meerdere bewoners en instellingen stellen voor deze gelegenheid hun percelen open, waardoor de wandelaars kans hebben om de mooiste onbekende plekjes te ontdekken.

Goed om te weten

Het startpunt van de Westfriese Struuntocht is station Enkhuizen. Zaterdag 21 maart 2020 vanaf 18:30 kunt u zich melden. Om 19:00 starten we de 2e Westfriese Struuntocht. De route leidt door de binnenstad van Enkhuizen en is circa 7 km lang. Houd er rekening mee dat u iets langer over deze wandelroute doet dan normaal, wegens de optredende artiesten en opengestelde gebouwen. De wandeltocht eindigt bij brouwerij De Werf. Daar houden we ook een afterparty.

Verschil vorig jaar

Het begin- en eindpunt is hetzelfde als de vorige editie. De route is wel heel anders! Ontdek het onverwachte. Met deze wandeltocht halen we geld op voor goede doelen. De goede doelen van 2020 zijn:

  • Stichting Babyspullen
  • De BaanBreker
  • Praktijkschool Westfriesland, locatie Grootebroek

Organisatie Westfriese Struuntocht

Stichting Westfriese Struuntocht organiseert deze fundraising wandeltocht. In deze stichting zitten 4 Westfriese business clubs: Lions Enkhuizen, Rotary Enkhuizen, Kiwanis Westfriesland en JCI Het Grootslag.