5 januari 2023
Hertenkamp enkhuizen

workshop: Natuurprinten

Enkhuizen – Op donderdag 5 januari is er in Hertenkamp Enkhuizen een workshop Natuurprinten. Je gaat naar huis met een uniek gedrukt kunstwerk die je bijv. aan de muur kunt hangen, ook super leuk als een cadeau! Natuurprinten is een techniek om gedetailleerde en op ware grote afbeeldingen te maken. Op een stukje ongebleekt katoen ga jij een eigen natuur-print-kunstwerk maken. Eerst maak je een compositie met bladeren, takjes, veren, grasjes of misschien iets uit de natuur wat je zelf hebt meegebracht.

De workshop wordt begeleid door Liesbeth Beneker, textielkunstenaar, textielprinter, maker en ontwerper. Onder de naam MrsBeneker maakt Liesbeth nature prints voor o.a. wandkleden, kussens en kleding.

De workshop wordt gegeven op donderdag 5 januari van 10:30 – 12:00 uur. Bij veel belangstelling komt er een extra workshop bij van 13:00 – 14:30 uur. Deze workshop is leuk voor jong (va. 6 jaar) en oud. Dus ook geschikt voor volwassenen. Kinderen jonger dan 9 komen met begeleiding. Kosten € 7,50, dit is  incl. wat te drinken en er is natuurlijk iets lekkers bij. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Stuur een mail naar reservering@hertenkampenkhuizen.nl, of bel tel 0228-320310, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen.