All The Best Moves van Smith & Burrows is WEEFF Top Favoriet

26 juli 2020 01:31
Smith & Burrows

Het laatste album van Smith & Burrows is alweer negen jaar oud. Hoog tijd voor nieuwe muziek dus. De heren komen binnenkort met album nummer twee, maar de eerste single is er al. All The Best Moves is deze week onze WEEFF Top Favoriet!

Vorige week kozen we Semisonic als onze WTF, de eerste single van de band in 19 jaar. Zó lang hebben fans van Smith & Burrows gelukkig niet hoeven wachten, maar het duo nam wel een lange radiostilte van negen jaar. Zo lang is het alweer geleden dat het Tom Smith en Andy Burrows samen haar eerste album uitbrachten. 

Andere projecten

Ze hadden het allebei dan ook druk zat, met al hun andere ‘projectjes’. Want we zouden bijna vergeten dat Tom Smith ook nog altijd de zanger is van Editors en met die band in die tussentijd even drie studioalbums uitbracht. Andy Burrows is vooral bekend als drummer van Razorlight, waar hij in 2009 uitstapte. In de jaren na het debuutalbum met Tom Smith was hij vooral bezig met het uitbouwen van zijn solocarriere. Ook hij bracht drie albums uit en stond in 2013 nog op Pinkpop. 

Album

Werk genoeg dus, de afgelopen jaren. Maar de twee hebben elkaar nu toch weer gevonden, zo blijkt. Album twee is onderweg namelijk! Een releasedatum is er nog niet, maar waarschijnlijk wel een titel: ‘Only Smith & Burrows Is Good Enough’, zo verklapte Smith vorige maand al aan Studio Brussel. De eerste single van de plaat heet All The Best Moves en is deze hele week onze WEEFF Top Favoriet! 

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘All The Best Moves’ van Smith & Burrows, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844