Alles uit de kast voor optreden van thuisartiest Antoon: Snertpop zet helikopter in

6 september 2022 07:00

Festival Snertpop uit Midwoud heeft alles uit de kast gehaald om Antoon in eigen dorp op te laten treden. Eigenlijk kon het niet vanwege de volle agenda van de succesvolle artiest. Maar nu wordt hij met de helikopter opgehaald en naar Midwoud gebracht. Tot groot enthousiasme van de artiest zelf: “We gaan er een feest van maken!”

Antoon vliegt zaterdag naar Snertpop

Antoon groeide op in Midwoud en is één van de meest gewilde artiesten van het land. Afgelopen weekend nog was hij bij het Formule 1-spektakel in Zandvoort en op een groot festival in Scheveningen. En ook komend weekend is de agenda goedgevuld. Want naast de show op het ‘eigen’ Snertpop, is hij zaterdag ook geboekt in Tiel (Appelpop) en Eibergen (Openluchttheater). 

“Wij zijn heel blij dat Antoon ondanks zijn drukke schema graag in zijn eigen dorp komt spelen, bij ons op Snertpop”, zegt Chris Baas namens Stichting Snertpop. “Hij kon alleen bij ons komen spelen, als we een helikopter konden regelen. Het was even een gepuzzel, maar we zijn blij dat het is gelukt.”

Helikopter

Antoon wordt zaterdag na zijn optreden in Tiel (Gelderland) opgehaald door een helikopter en wordt dan naar Midwoud gevlogen. Op Snertpop staat zijn optreden om 18.30 uur gepland. Na de show in eigen dorp vliegt hij door naar Eibergen (Gelderland), om daar het laatste optreden van de dag te verzorgen.

Antoon kijkt uit naar zaterdag. “Dat ik in het eigen dorp aankom in een helikopter, dat is natuurlijk te gek. Ik heb er zin in. We gaan er een feest van maken!”

Ook vorig jaar stond hij op Snertpop. “Ik was  toen best een beetje zenuwachtig omdat er in het publiek veel bekenden stonden. Een paar juffen van de basisschool, buren en oude vrienden waar ik nog mee in de zandbak heb gezeten. Toen ik op het podium stond, ging de zaal helemaal los. Geweldig.” 

Ziggo Dome

Antoon scoorde het afgelopen jaar dikke Top 10-hits met nummers als Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo en zijn liedjes zijn miljoenen keren gestreamd op Spotify. Daarnaast verkocht hij twee keer de Ziggo Dome uit. Deze optredens vinden in december plaats.

Dit jaar beleeft Snertpop haar vijftiende editie. Ook artiesten als Son Mieux, Rootsriders, Paul Sinha en Voltage staan zaterdag geprogrammeerd in Midwoud.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405