Alone van Rag’n’Bone Man en Nothing But Thieves is WEEFF Top Favoriet

4 september 2021 19:45
Bron: Stefan Brending

Alone van Rag’n’Bone Man is al een tijdje uit, maar wist na de release in juli niet echt op te vallen. Samen met rockband Nothing But Thieves probeert de Britse zanger het tij te keren, in een nieuwe, krachtige versie van het nummer. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Met een rocktintje, in de vorm van meer drums en gitaar, is de nieuwe versie van Alone iets steviger dan het origineel. Maar het grootste verschil zit hem natuurlijk in de zangpartijen. Waar het origineel alleen de lage, diepe klanken van Rag’n’Bone Man kent, doet de hoge stem van Nothing But Thieves-zanger Conor Mason dit keer ook mee.

Rag’n’Bone Man schreef het nummer na een gesprek dat hij voerde met een vriendin. Zij vertelde hem dat ze zich vaak veroordeeld voelt door familieleden, omdat ze besloot niet te trouwen of aan kinderen te beginnen. “Mannen krijgen zulke druk niet vanuit hun familie”, besluit de zanger.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Alone van Rag’n’Bone Man en Nothing But Thieves, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405