American football ploeg West Frisian Outlawz zoekt donateurs

11 maart 2020 19:43

De West Frisian Outlawz zijn opzoek naar donateurs. Nando van Berlo van het American football team uit Zwaag vertelde dit in de Maandag avondshow op WEEFF radio. 

Het team bestaat deze maand alweer 2 jaar en heeft veel kosten gehad, maar nu ze competitie wedstrijden gaan spelen hebben ze dus geld nodig om het veld van HSF sport waar ze gebruik van mogen maken aan te kunnen passen naar een American Football veld. En nu zijn ze opzoek naar donateurs.

Eerste wedstrijd gewonnen

Mocht je nou twijfelen of het een goede investering is om te doneren? Vertrouwen in het team kun je zeker hebben want de allereerste wedstrijd die de West Frisian Outlawz  van de week speelde wonnen ze!

Check de Facebook pagina van de West Frisian Outlawz om te doneren.

Uitzending – 9 maart 2020

American football team West Frisian Outlawz doet dit jaar voor het eerst mee aan competitie wedstrijden. En daar zijn kosten aan verbonden. Daarom zijn ze opzoek naar donateurs. Nando van Berlo verteld wat er allemaal nodig is.

interview west frisian outlaws

Mocht je ook enthousiast zijn geworden voor American Football? De West Frisian Outlawz zijn nog opzoek naar nieuwe leden!