Andijker verenigingsleven flink gesteund op gemeenschapsveiling

7 november 2022 10:30
Gebouw Cultura, Andijk

Afgelopen zaterdag vond voor de 56e keer de gemeenschapsveiling in Cultura Andijk plaats. De veiling wordt jaarlijks in april georganiseerd, maar was doorgeschoven naar november omdat het moest uitwijken voor corona en meerdere andere doorgeschoven evenementen.

De Andijker gemeenschap had vele kopjes, uitjes, taarten en planten beschikbaar gesteld, welke door de kundige veilingmeesters Richard de Beer en Peter Swart aan de man werden gebracht. De klapper van de avond was een rondje voor de hele zaal, vermelding in alle komende catalogussen en natuurlijk eeuwige roem, welke de som van 500 euro opbracht.

Tekst gaat door onder foto

Na afloop konden de bezoekers munten, welke ze bij iedere 25 euro kregen, in de kokers van de diverse verenigingen doen, waarmee de verenigingen nog een extra subsidie van de veiling konden verdienen. De totaalopbrengst (exclusief giften) van de veiling was € 27.425. Kortom een zeer geslaagde avond in Dorpshuis Cultura in Andijk.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405