Annick Boer brengt eerste cabaretprogramma “Anouk en Jinek komen even langs”

27 oktober 2021 11:50

Ze is al jaren te zien op het toneel maar ook in tv-programma’s als De TV-kantine en Kanniewaarzijn. Maar Annick Boer maakte nog nooit eerder een solo cabaretprogramma. Met haar eerste theaterprogramma Dat is goed gelukt! staat ze komende week in De Drom in Enkhuizen. Dinsdagavond belden Harold en Sander van het WEEFF Radio-programma Wijnhuis WEEFF haar live in de uitzending.

Het was even een drempel voor Annick om met haar solowomenshow te beginnen. Maar haar bijdragen aan producties waar ze voorheen in gespeeld heeft gaven haar genoeg vertrouwen om toch solo het toneel op te stappen. Ook wanneer er een grote productie waarin ze schitterde even stil kwam te liggen door technische omstandigheden, stapte Annick naar voren om het publiek bezig te houden.

Na 20 keer spelen viel ook Annick haar hele tour stil tijdens de coronaperiode. Ze merkt nu dat nog niet alle mensen het theater weer weten te vinden na de coronaperiode. Shows die verplaatst zijn en nu doorgaan zitten wel vol, maar nieuw geplande shows lopen nog wat moeizamer. Het is een trend die op meerdere plekken in West-Friesland te merken is.

De onewomanshow van Annick Boer is komende vrijdag te zien in De Drom in Enkhuizen en er zijn op dit moment nog kaarten beschikbaar via www.drom.nl

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405