Bad Life van Sigrid & Bring Me The Horizon is WEEFF Top Favoriet

3 mei 2022 09:57

Wie aan Bring Me The Horizon denkt, denkt aan scheurende gitaren en een hele harde vocal. Niets is minder waar bij de nieuwe hit die ze samen met de Deense Sigrid hebben opgenomen. Daarom is Bad Life deze week de WEEFF Top Favoriet.

Sigrid kennen wij niet zo goed, maar in Engeland scoorde ze in 2018 een hit met  β€œDon’t kill my vibe”. Ook heeft ze in het voorprogramma van Maroon 5 gestaan.

Dat moet Oliver Sykes, de frontman van Bring Merking was geboren. Wanneer 2 artiesten van verschillende muziekstijlen elkaar vinden dan kan het alle kanten op gaan. Het lijkt op deze plaat wel alsof beide artiesten niet het achterste van hun tong wilde laten zien. Een mooi ingetogen liedje met een prachtige tekst. Want zoals ze zelf zingen. A bad day is not a bad life.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Bad Life van Sigrid & Bring Me The Horizon, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405