Barman van WIES is WEEFF Top Favoriet

25 januari 2021 12:48
Meisje van WIES is WEEFF Top Favoriet

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam WIES met een ode aan de barman. Een weemoedig liefdesliedje, over terugdenken aan vroeger. Het is de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Voor fans van WIES is de nieuwe single Barman geen onbekende. De Nederlandse band speelde het nummer al regelmatig tijdens optredens. Het nummer gaat over eenzaamheid en over terugdenken aan vroeger, aan die ene oude liefde. De single is weer extra toepasselijk geworden, nu alle horeca in Nederland alweer ruim drie maanden de deuren gesloten moet houden. Niet zo gek dus, dat WIES juist nú besluit om dit nummer als single uit te brengen: “Barman is een ode aan al die kroegen die nu dicht zijn en al die barmensen die thuis zitten.”

Kroegentour 

Zodra de kroegen weer open mogen, heeft de band het voornemen om een mini-tour te organiseren, langs hun vier favoriete kroegen. Eind vorig jaar speelde WIES een uitverkochte show in de grote zaal van Paradiso, in een aangepaste en verantwoorde vorm met zitplekken. Voor komend jaar staat er, als de maatregelen dat toelaten, een clubtour op de planning. Ook gaan ze weer op tour met Roxeanne Hazes. Vorig jaar verzorgde de band in een eerdere clubtour al eens het voorprogramma van de zangeres.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Barman van WIES, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Beeld: Jessie Kamp

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844