Bastiaan Ragas vanavond in Het Postkantoor

4 februari 2022 13:29
Bastiaan Ragas optreden

Deze vrijdag treedt Bastiaan Ragas op in Het Postkantoor in Bovenkarspel. Als twintiger zong hij als leadzanger in de wereldberoemde boyband Caught in the Act waarmee hij 15 miljoen albums verkocht.

Als dertiger werd Ragas gelanceerd als musicalster met succesvolle hoofdrollen in Aida en Drie Musketiers. Als veertiger zong hij in Nederland en Duitsland in alle theaters, op poppodia en festivals. Daarnaast was hij voice-over van Radio 2 en tegenwoordig voor Sublime. Ook runt hij zijn eigen theaterproductiebedrijf.

Meezingers

Ondanks al deze bezigheden heeft Bastiaan Ragas het podium de afgelopen weken enorm gemist en kijkt uit naar vanavond:”Ik heb er ontzettend veel zin in. Eindelijk weer spelen. Met nummers die mensen leuk vinden om te horen. Mijn eigen nummers, maar ook van Neil Diamond, John Legend, Bon Jovi en een aantal Nederlandse meezingers.”

In de huid van Elvis gekropen

Ook zal er gezongen worden uit de musical Aida. “Daar krijg ik altijd veel aanvragen voor.” Vijftien jaar geleden heeft Ragas opgetreden met de originele bandleden van Elvis Presley, dus dat muziek van The King ook voorbij zal komen is wel zeker. “Mijn allereerste serieuze optreden als 15-jarige jongen in een talentenjacht won ik zelfs met een nummer van Elvis.”

Het volledige interview met Bastiaan Ragas is onderstaand terug te luisteren.

Uitzending – 3 februari 2022

Bastiaan Ragas treedt deze vrijdag op in Het Postkantoor. Luister het interview terug met de veelzijdige artiest.

Bastiaan Ragas vanavond in Het Postkantoor

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405