‘Best day of my life’ van Ivyvox uitgeroepen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet

1 maart 2024 19:54
Bron: WEEFF

De Haagse band Ivyvox heeft met ‘Best day of my life’ opnieuw een nummer in handen dat gebruikt wordt voor een Nederlandse speelfilm. Hun single hoor je komende week op de radio als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De muziek van Ivyvox, bestaande uit drie dames en een heer, wordt vaak vergeleken met dat van de Amerikaanse rockband Paramore en de Canadees-Franse zangeres Avril Lavigne. De ‘catchy’ liedjes van de band moeten je terugbrengen naar een tijd waarin de poppunk en rock hoogtijdagen viert.

‘Best day of my life’ is een nummer dat je wellicht kent van de American Authors. De Amerikaanse rockband scoorde elf jaar geleden een grote hit met het nummer in verschillende landen, waaronder Nederland. Nu is het nummer in een nieuw jasje gestoken, en is het één van de liedjes die gebruikt wordt voor de film ‘Verliefd op Bali’.

De band uit Den Haag is geen onbekende voor WEEFF. Twee jaar geleden traden ze op tijdens de Popronde in Hoorn, waar ze een energieke show gaven in feestcafé Vieira. Met ‘Neon Lights’ en ‘Home’ scoorde Ivyvox vorig jaar ook nog eens twee WEEFF Top Favorieten.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405