Bestelbus rijdt in op automobilist in Hoorn, slachtoffer vervolgens afgetuigd

27 december 2022 11:37
Bron: Politie

Een 32-jarige man is vannacht zwaar mishandeld aan de Neptunushof in Hoorn. Rond 1.30 uur is er met een bestelbus meerdere keren ingereden op de auto van de man. Toen hij uit zijn voertuig stapte werd hij afgetuigd. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Politie stock

Het slachtoffer reed vannacht de Neptunushof in Hoorn in, toen twee vrouwen op zijn auto af kwamen rennen en op de ruiten begonnen te slaan. De 32-jarige man probeerde daarna weg te rijden, maar werd klemgezet door een bestelbus. Deze ramde de auto vervolgens meerdere keren, waardoor de auto uitviel.

Toen de man uit zijn auto stapte reed de bestelbus op hem in. De bestuurder van de bus stapte uit en liep richting het slachtoffer. Ook twee andere mannen kwamen aangerend, waarna het slachtoffer door de drie mannen werd mishandeld.

Uiteindelijk wist de 32-jarige man weg te komen en de politie in te schakelen. Hij heeft letsel opgelopen en is nagekeken door de ambulancedienst. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Van de daders is niets meer vernomen.

Getuigenoproep

De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt naar drie mannen, die een lichte huidskleur hebben. Ze zijn allen tussen de 18 en 30 jaar oud. Van de twee vrouwen die op de auto hebben geslagen heeft de politie geen signalement.

Om meer informatie over de daders te weten te komen zoekt de politie naar camerabeelden van het voorval of andere beelden die kunnen leiden naar de vijf verdachten. Ook willen zij graag in contact komen met omwonenden van de Neptunushof in Hoorn.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405