‘Better Day’ van Opmeerse Lucas Nicholas is de nieuwe WEEFF Top Favoriet

29 september 2023 19:48

Met hertalingen van bekende nummers op sociale media, timmert de Opmeerse zanger Lucas Nicholas al aardig aan de weg. De volgende stap is vandaag gezet, met het uitbrengen van een eigen nummer. Zijn single ‘Better Day’ hoor je komende week extra vaak voorbijkomen op de radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet.

De 22-jarige Lucas Taams, die de artiestennaam Nicholas aangenomen heeft, kreeg dit jaar nationale bekendheid met zijn video’s op sociale media. Zo werd zijn hertaling van ‘Het regent zonnestralen’, een nummer van Acda & De Munnik, miljoenen keren bekeken. Het leverde zelfs complimenten op van Thomas Acda.

Naast de eerder uitgebrachte covers is het tijd voor nieuw, eigen geschreven werk. Vandaag is de single ‘Better Day’ gelanceerd, dat Lucas twee jaar geleden schreef. Het nummer is een voorloper van zijn eerste album, dat 10 november verschijnt.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844