Bewonersavond over masterplan sport- en recreatielandschap Stede Broec

10 december 2022 11:00
Gemeente Stede Broec

Gemeente Stede Broec organiseert een bewonersavond over het masterplan voor het sport- en recreatielandschap Stede Broec aan de Wijzend-Raadhuislaan in Grootebroek. Op deze avond wordt een globale ruimtelijke schets van het toekomstige sport- en recreatielandschap gepresenteerd en toegelicht. De gemeente ziet samen met de sportverenigingen kansen voor een nieuw sport- en recreatielandschap bij het sportcomplex van Zouaven en SAV.

โ€œAan de hand van alle reacties ontstond een voorkeursscenario. Het is mooi dat er op basis van alle input nu een concept masterplan ligtโ€, aldus Wethouder Nico Slagter. In het concept masterplan staat globaal geschetst hoe het gebied er in de toekomst uit zou kunnen zien. Het geeft de kaders voor het verder uitwerken van het plan.

Donderdag 15 december 2022 is de informatiebijeenkomst over het masterplan in de grote aula van het Martinuscollege aan De Aanloop 6 in Grootebroek. De ingang bevindt zich aan de zuidkant bij het parkeerterrein. Naast een toelichting op de inhoud van het plan kunnen de aanwezigen vragen stellen. Ook wordt uitgelegd wat is gedaan met de opgehaalde reacties. Start van de avond is om 19.30 uur.

Van 16 december tot en met 15 januari 2023 kan iedereen via de website samen.stedebroec.nl ook het masterplan bekijken en een reactie achterlaten.

Meer nieuws uit West-Friesland?
๐Ÿ’ฌ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
๐Ÿ“ฐ Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
๐Ÿ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
๐Ÿ“ง Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405