Black & White van OhMyPeaches is WEEFF Top Favoriet

5 september 2020 21:51
OhMyPeaches

Drie weken geleden was daar ineens een nieuw, muzikaal duo: onder de naam OhMyPeaches kwamen Zach en Naomi Steiner met hun eerste single Black & White. Wij zijn fan en roepen de track nu uit tot onze WEEFF Top Favoriet.

De Hoornse Naomi Steiner ontmoette de Amerikaanse Zach drie jaar geleden in Nashville. Inmiddels is het stel getrouwd, genesteld in Hoorn en in verwachting van een eerste kind. Zover is het nu nog niet, maar de geboorte van een eerste single is sinds drie weken al wel een feit. Black & White verscheen op 14 augustus en is de eerste in een reeks singles die de komende tijd uit moeten komen. Want OhMyPeaches is nog lang niet uitgeschreven. “We willen elke drie maanden een single uitbrengen”, vertelt Naomi. De eerstvolgende moet in november uitkomen. 

Black & White

De taakverdeling in huize OhMyPeaches is vrij duidelijk: Zach schrijft de liedjes en speelt vrijwel alle instrumenten, Naomi zingt. De eerste single is een rustig singer-songwriter liedje dat een beetje doet denken aan muziek van bijvoorbeeld First Aid Kit, toevallig ook een duo. Wij draaien lokaal talent maar wat graag en roepen de single dan ook uit tot onze nieuwe WEEFF Top Favoriet.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Black & White van OhMyPeaches, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Rob sprak een tijdje geleden al eens met het duo. Luister dat gesprek hier terug. 

Uitzending – 19 augustus 2020

OhmyPeaches wordt gevormd door de Amerikaanse Zach Steiner en de Hoornse Naomi Steiner. Op WEEFF Radio spraken ze over de geboorte van hun eerste single Black & White.

OhMyPeaches over hun eerste single Black & White

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844