Blanks scoort nieuwe WEEFF Top Favoriet met ‘Find Myself Again’

1 december 2023 19:47
Bron: WEEFF

Als medeschrijver van een liedje van Pommelien Thijs scoorde hij al een nummer 1-hit in België, maar ook solo timmert de Groningse artiest Blanks behoorlijk aan de weg. Komende week hoor je zijn nieuwe single ‘Find myself again’ extra vaak op de radio, als WEEFF Top Favoriet.

Simon de Wit wordt geboren in 1997 in het Groningse Vleuten-De Meern. Vijf jaar geleden wordt hij beroemd in Nederland, dankzij jaren ’80 versies die hij op YouTube maakt van hits. Het zorgt er voor dat hij ook zelf begint met het maken van eigen nummers.

In de afgelopen jaren scoort Blanks meerdere hits in de Nederlandse top40, en deed hij onder andere mee aan het televisieprogramma ‘De beste zangers van Nederland’. Zijn YouTube-kanaal telt op dit moment ongeveer 1,3 miljoen abonnees uit zowel binnen- als buitenland. Zijn nieuwe nummer ‘Find myself again’ is vannacht officieel uitgebracht.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405