BMW crasht tegen huis in Hoogkarspel, bestuurder in bezit van harddrugs aangehouden

1 september 2023 08:13
Bron: Inter Visual Studio / Danielle Rood

Aan de Streekweg in Hoogkarspel is donderdagavond een auto tegen een woonhuis geknald. De bestuurder sloeg na de crash op de vlucht, maar is later alsnog door de politie aangehouden. Een woordvoerder van politie laat weten in de auto een onbekende hoeveelheid harddrugs te hebben aangetroffen. 

Op foto’s is te zien dat de automobilist eerder een brievenbus raakte, en niet veel verderop een lantaarnpaal. Bij de woning is de auto vervolgens tot stilstand gekomen, waarbij de voordeur eruit werd gereden. Naast de BMW raakten ook twee naast geparkeerde auto’s voor het huis beschadigd. 

Op de vlucht

Volgens een woordvoerder van de politie sloeg de bestuurder van de BMW na de crash op de vlucht. Niet veel later werd deze persoon alsnog aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Bij de bestuurder zijn harddrugs aangetroffen, waardoor hij wordt verdacht van rijden onder invloed. De automobilist zit nog vast. Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen. 

Auto rijdt tegen woning Hoogkarspel

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405

Nu live

Martin van der Linde & Marissa Nieuweboer – Friday night live
19:00 – 21:00 uur

WEEFF TV