Bonna Nikki heeft WEEFF Top Favoriet in handen met nieuwe single ‘Hope’

16 februari 2024 19:53
Bron: WEEFF

Afrikaanse pop-invloeden, gemixt met een vleugje Indie. Zo kunnen we de stijl van Samuel Prins, die de artiestennaam Bonna Nikki geadopteerd heeft, omschrijven. Zijn nieuwe single ‘Hope’ is gekozen tot nieuwe WEEFF Top Favoriet, en hoor je komende week extra vaak voorbijkomen op de radio.

De naam Bonna Nikki kan letterlijk vertaald worden als ‘geboren in Nikki’. Dit verwijst naar de plaats in het West-Afrikaanse land Benin, waar deze singer-songwriter opgroeide. Twee jaar geleden deed Prins mee aan de Popronde, waar hij 30 oktober optrad in de benedenzaal van café De Beiaard in Hoorn.

Het nummer ‘Hope’ van de singer-songwriter is al een tijdje te beluisteren, maar sinds vandaag is ook de bijbehorende videoclip uitgebracht. Op de agenda van Bonna Nikki voor 2024 staan nog geen optredens gepland, maar daar moet wat ons betreft snel verandering in komen.

Wil je alle WEEFF Top Favorieten van de afgelopen tijd bekijken en beluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844