Buiten van Jawek Kamstra en Engel is WEEFF Top Favoriet

14 maart 2020 10:00

Een maandje terug bracht de Hoornse singer-songwriter  Jawek Kamstra zijn nieuwe single Buiten uit. Deze week is de track onze nieuwe WEEFF Top Favoriet! 

De afgelopen weken stond Jawek Kamstra veel op het podium met onze West-Friese held Engel. De rapper heeft net een nieuw verzamelalbum uit en was halverwege de bijbehorende tour. Zij het niet dat deze vroegtijdig is afgebroken, door het corona-nieuws van afgelopen donderdag. 

Jawek heeft al een aantal samenwerkingen met Engel op zijn naam staan en doet alle vocalen tijdens de live optredens. Solo bracht hij in 2017 het album Finishing for Souls uit. De Nederlandstalige single Buiten schreef hij jaren terug en kwam al veelvuldig voorbij in live optredens, in allerlei verschillende versies. Nu werd het tijd om de track ook eens uit te brengen. 

Buiten gaat over het nachtleven in de kroegen en cafés en is herkenbaar voor bijna iedereen.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

‘Buiten’ van Jawek Kamstra, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405