Burgerinitiatief stelt profielschets op voor nieuwe burgemeester Opmeer

5 oktober 2020 23:24
Opmeer

Eind augustus startte in de gemeente Opmeer een burgerinitiatief om een profielschets op te stellen voor de nieuwe burgemeester.

Juni volgend jaar bereikt de huidige burgemeester, Gertjan Nijpels, namelijk de pensioengerechtigde leeftijd van 70 jaar. WEEFF Radio sprak eerder hierover met Corrie Buirma. 

Profielschets nieuwe burgemeester overhandigd

Afgelopen woensdag liet Paul Menting, eveneens betrokken bij het burgerinitiatief, weten dat circa 70 mensen hard gewerkt hebben aan een profielschets dat is overhandigd aan de gemeenteraad.

“De raad gaat er uiteindelijk over, wij geven dit mee als idee, een soort advies”, aldus Menting. Hij hoopt dat er goed naar de profielschets van de inwoners wordt gekeken. Verder wil de initiatiefgroep dat de gemeente de inwoners goed en tijdig informeert. “Dat is tot nu toe een gemiste kans.”

Uitzending – 30 september 2020

Een burgerinitiatief heeft een profielschets opgesteld voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Opmeer en dit aangeboden aan de gemeenteraad. Wat is de ideale burgemeester voor Opmeer? Paul Menting licht dit toe aan de hand van de profielschets.

profielschets nieuwe burgemeester Opmeer overhandigd

Uitzending - 26 augustus 2020

Een burgerinitiatief wil een profielschets opstellen voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Opmeer. Juni volgend jaar bereikt de huidige burgemeester, Gertjan Nijpels, namelijk de pensioengerechtigde leeftijd van 70 jaar. Corrie Buirma licht het initiatief toe.

Profielschets nieuwe burgemeester Opmeer

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844