Carrière Antoon neemt nieuwe vlucht: zanger uit Midwoud staat in Ziggo Dome

18 april 2022 16:33

De bliksemcarrière die Antoon doormaakt, neemt een nieuwe vlucht. De zanger die is opgegroeid in Midwoud, maakte bij het programma Humberto bekend dat hij op 17 december in de Ziggo Dome gaat optreden. Ook ontving hij gouden platen voor de singles ‘Hallo’ en ‘Hotelschool’.

Antoon (midden) viert zijn nummer 1 hit 'Hallo'

Dat het hard gaat met Antoon – echte naam Valentijn Verkerk – is een understatement. Anderhalf jaar geleden nog, stond hij aan de wieg van een serieuze loopbaan in de muziek. Nu doet hij een grootse aankondiging voor een optreden in de grootste zaal van Nederland, waar zo’n 17 duizend bezoekers in kunnen. Live op de Nederlandse televisie, voor het oog van bijna anderhalf miljoen kijkers. 

Onlangs nog maakte hij een clubtour langs de grotere poptempels van Nederland, zoals Paradiso in Amsterdam, 013 (Tilburg) en Tivoli en Utrecht. Deze concerten waren in no-time uitverkocht, dus is het tijd voor de grote stap. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Antoon scoorde de afgelopen tijd een aantal dikke hits, zoals ‘Hyperventilatie’, ‘Bootje’, ‘Vluchtstrook’, ‘Hotelschool’ en stond met ‘Hallo’ een aantal weken op nummer 1 in de Top 40. Vooral onder de jeugd worden zijn nummers miljoenen keren beluisterd via platformen als Spotify.

Vorig jaar zette hij in zijn eigen dorp de feesttent van Snertpop in Midwoud nog volledig op zijn kop. Op 18 juni betreedt hij het podium tijdens Live in Hoorn.

Onderstaand is het interview terug te luisteren dat WEEFF Radio vorig jaar met Antoon had.

Uitzending – 3 juli 2021

Beluister het interview van Bas & Esmee met Antoon over zijn muzikale succes.

Antoon vertelt over zijn muzikale succes

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405