Charity Dinner komt ten goede aan inloophuis Pisa

2 november 2022 13:00
Pisa

JCI West Friesland organiseert 17 november een Charity Dinner waarvan de opbrengst is bestemd voor Inloophuis PISA. JCI staat voor Junior Chamber International en is een wereldwijd netwerk voor jonge, ondernemende mensen die actief bijdragen aan de maatschappij.

De locatie van het Charity Dinner is restaurant The Saint in Hoorn. Het diner wordt verzorgd door MARQUE uit Hoorn. Ook andere lokale bedrijven, organisaties en particulieren dragen bij aan het evenement, waaronder veilingmeester Kevin de Vries.

Inloophuis PISA is er voor de emotionele nazorg van kankerpatiënten, gezinsleden en omgeving. Zowel voor volwassenen, kinderen als jongvolwassenen. Jaarlijks maken honderden bezoekers uit West-Friesland gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen bij of deel te nemen aan de activiteiten van Inloophuis PISA.

Het inloophuis organiseert lotgenotencontact, ontspanningsmassage, yoga, creatieve activiteiten, gerichte cursussen en informatiebijeenkomsten. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte activiteiten zoals Kindertijd en Chill@pisa. Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is afhankelijk van donaties en giften. Het Inloophuis is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Uitzending – 12 november 2022

Het Charity Dinner dat JCI West Friesland 17 november organiseert voor Inloophuis PISA is uitverkocht. Beluister het interview met Roy van der Pouw.

Charity Dinner voor inloophuis Pisa

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844