Charity Dinner voor Pisa levert €27.000 op

17 december 2022 10:00
Donatie JCI voor Pisa
Bron: Aangeleverd

Het Charity Dinner voor stichting Inloophuis Pisa heeft €27.000 opgeleverd. JCI West Friesland, een netwerk van jonge ondernemers, organiseerde het diner afgelopen maand. Tijdens de avond werd onder meer een veiling gehouden waar gul op werd geboden. “We zijn ontzettend blij en trots dat we dit resultaat hebben weten te realiseren met z’n allen. Maar vooral zijn we enorm dankbaar voor de geweldige steun en donaties die gedaan zijn. Hier kunnen we Inloophuis Pisa écht verder mee helpen”, aldus Roy van der Pouw van JCI West Friesland.

Bestuursvoorzitter stichting Inloophuis Pisa Marjolijn Dölle is enorm blij met de donatie:”Een mega-compliment voor deze jonge ondernemers is hier op zijn plaats: dit zijn geen woorden maar daden. En het is zo ontzettend nodig. Kanker brengt angst en onzekerheid met zich mee. Je leven staat op zijn kop. De behoefte aan de steun die wij als inloophuis dan kunnen bieden, is groot. “

Tekst gaat door na de foto

JCI gala impressie

Inloophuizen richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Voor de kankerpatiënt zelf, maar ook voor hun gezinsleden en de omgeving. Inloophuis Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is afhankelijk van donaties en giften. Het huis is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn.

Foto 1: aanbieden cheque; de mannen van links naar rechts Michael Joosten, Sander de Wit, Roy van
der Pouw en Wouter Kunst. In het midden penningmeester van Pisa Lisette van Drooge.
Foto 2: impressie Charity Dinner

Beluister onderstaand het interview dat WEEFF eerder met Roy van der Pouw had.

Uitzending – 12 november 2022

Het Charity Dinner dat JCI West-Friesland organiseerde voor Inloophuis Pisa levert €27.000 op. Beluister het interview dat we eerder met Roy van der Pouw van JCI West-Friesland hadden.

Charity Dinner voor Pisa levert €27.000 op

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405