Clarity van Vance Joy is WEEFF Top Favoriet

10 april 2022 20:27
Bron: Bruce Baker

Vance Joy, bekend van de wereldberoemde hit Riptide is in 2022 terug met een nieuwe single. Op 10 juni komt zijn nieuwe album uit, maar we kunnen nu al genieten van zijn hit Clarity. Dit nummer is voor deze week onze WEEFF top Favoriet.

Clarity gaat over: “jezelf verliezen in de tijd”. En dat lijkt Vance Joy op het lijf geschreven want het duurde even voordat hij met een nieuwe plaat kwam. In de lente vorig jaar kregen we een het cadeautje “Missing piece”. Daarna duurde het een tijd voordat de tweede single  “Don’t Fade” uit kwam. En nu, een half jaar laten mogen we genieten van de derde single van het nieuwe album. 

Tekst gaat verder onder de video.

Het album “In our sweet time” is het derde studio album van de singer songwriter. Het nummer is samen (maar op veilige afstand via de digitale snelweg) geschreven met Joel Little. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn. De videoclip is een lust voor het oog.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Clarity van Vance Joy, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405