Curiosity van Jack Shake is WEEFF Top Favoriet

10 juli 2021 22:04

Na jaren afwezigheid keerde de Hoornse band Jack Shake eerder deze maand terug met een nieuwe single. Curiosity is lekker zomers en komende week hoor je ‘m lekker vaak op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet!

De band schitterde zo’n drie jaar in afwezigheid, maar besloot de draad deze zomer weer op te pakken. Zanger Jawek Kamstra: “Jack Shake is eigenlijk een beetje een gelegenheidsband. En nu is er weer een beetje gelegenheid voor.”

De bandnaam is inmiddels wel wat ingekort, van Jack Shake & The Wishbones naar kortweg Jack Shake. “Dat bekt net wat lekkerder. We kregen vaak de vraag wie The Wishbones nou precies zijn, maar dat wisten we zelf eigenlijk ook niet zo goed”, vertelde bassist Jesse Dekker vorige week op WEEFF Radio.

Hoornse Stadsfeesten

In 2018 sloot Jack Shake hun muzikale avontuur af, met een headliner show op de Hoornse Stadsfeesten. Met de zomer opkomst begon het toch weer te kriebelen.

De Hoornse Stadsfeesten vonden door dit jaar door de coronabeperkingen voor het tweede jaar op rij geen doorgang, maar komen eind september met een alternatief programma in de vorm van een cultuurweekend. “Wij hopen daar ook wel een rolletje te krijgen”, bekende Kamstra vorige maand al.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Curiosity van Jawek Kamstra, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405