Dancing On A Wire van Jasper Schalks is WEEFF Top Favoriet

28 augustus 2021 19:45
Bron: Ehlana Polgara

De Amsterdamse Jasper Schalks, van oorsprong uit Nieuwe Niedorp, komt binnenkort met zijn debuutalbum. Met nieuwe single Dancing On A Wire heeft hij zijn eerste WEEFF Top Favoriet te pakken. 

Schalks maakt al lang muziek en is geen onbekende in de West-Friese muziekscene. Toch brengt hij pas recent muziek uit. “Ik wilde eerst heel zeker zijn van de liedjes die ik uitbracht en de goede mensen m me heen verzamelen”, legt hij uit. “Maar de plannen lagen er al een stuk eerder.”

In 2018 verscheen zijn debuut EP These Things Shall Pass, maar nu is hij toe aan de volgende stap: een eerste album. Deze verschijnt dit najaar. De afgelopen maanden bracht Schalks al een drietal singles uit, waarvan Dancing On A Wire de nieuwste is. “Het gaat over mijn huidige vriendin. Een heel klassiek liefdesliedje. Het is tegenstelling tot mijn andere liedjes wat minder triest”, vertelt Schalks op WEEFF Radio.

Dancing On A Wire is komende week lekker vaak te horen op WEEFF Radio, als nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Dancing On A Wire van Jasper Schalks, of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 28 augustus 2021

Jasper Schalks vertelde op WEEFF Radio over zijn nieuwe single Dancing On A Wire. Het is meteen de nieuwe WEEFF Top Favoriet!

Jasper Schalks over zijn nieuwe single

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844