De line-up van de Popronde Hoorn is bekend!

17 september 2019 00:00

HOORN – Zondag 27 Oktober zal voor de 5e keer de Popronde plaatsvinden in de binnenstad van Hoorn. Op meer dan 15 locaties kan je genieten van meer dan 35 acts en dat helemaal gratis!

WEEFF Radio is dit jaar een van de mediapartners van de Popronde Hoorn en is er bij! Vanuit onze Pop-up studio in de Beiaard in Hoorn doen we de hele zondagmiddag verslag en nemen we allerlei sessies op met deelnemende acts.

Popronde 2019

De Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2019 zal Popronde neerstrijken in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

 

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844