De Park-Pod-Cast door Leo Harlaar

13 september 2019 00:00

Een serie podcasts opgenomen door Leo Harlaar met bekende en minder bekende mensen uit het theatervak. Deze Podcast maken wij in samenwerking met Schouwburg het park.

Park Podcast 1

In deze Kick-off podcast van de nieuwe serie over 50 jaar Parkschouwburg aan de Dijk in Hoorn gaat Ehwald in gesprek met Rob Weber (oud directeur) en Roel Vente (huidige directeur) We hadden het over 50 Jaar parkschouwburg aan de dijk en vele andere dingen die de revue passeerden.

Park Podcast 2

In de 2e Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg het park in Hoorn praat Leo Harlaar met Karin Bloemen over 50 jaar Parkschouwburg in Hoorn, waarom Karin haar jurken weggaf en waarom Karin zo graag lesgeeft. Deze 2e aflevering maakt onderdeel uit van de “park Podcast On Tour”. 4 dagen lang maakte we vanuit een theaterwagen samen met Schouwburg het Park een reeks van leuke en boeiende interviews ter ere van het 50 jaar bestaan van Schouwburg Het Park op de Dijk.

Park Podcast 3

In de 3e Park Pod cast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg het park in Hoorn praat Leo Harlaar met Jan Hirschfeldt (oud medewerker/portier/rondleider) en Jan Vriend (journalist).

Park Podcast 4

In de 4e Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg het park in Hoorn praat Leo Harlaar met Daphne de Groot van musical vereniging Westend, Marcel Jak van Popkoor Broadway en Suzanne Baars van de Hoornse Balletschool.

Park Podcast 5

In de 5e Park Podcast van dit seizoen in samenwerking met Schouwburg het park in Hoorn praat Leo Harlaar met Joke en Mark Vijn over hun verbintenis met de Parkschouwburg.

Park Podcast 6

In de 6e Park Podcast van dit seizoen praat Leo Harlaar met Karin Zeeman van Zeeman vastgoed en Marinus Zoutendijk van Abovo Media over Vleugels, Op tijd komen, Ilse de Lange en natuurlijk over hun verbintenis met de Parkschouwburg.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844