De Westfriese Uitdaging krijgt met Wendy Spil nieuwe manager om maatschappelijke organisaties te blijven helpen

17 december 2022 14:00
Westfriese Uitdaging manager Renate van der Laan (l) Wendy Spil (r)

Vanaf volgend jaar is Wendy Spil de nieuwe manager van de Westfriese Uitdaging. Na zeven jaar geeft Renate van der Laan het stokje over. “De Westfriese Uitdaging heeft al mooie resultaten op haar naam staan. Met trots neem ik het stokje over van Renate”, aldus Spil.

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar kennis of materialen. In plaats van dat spullen worden weggegooid bij een verhuizing, worden verenigingen blij gemaakt. Ook komt het voor dat een teamuitje van een bedrijf een dagje klussen wordt bij een dierenopvang. Dit gebeurt allemaal met een gesloten beurs. De Westfriese Uitdaging heeft al bijna 1.000 van deze verbindingen gelegd.

Volgens Renate van er Laan doet het wel een beetje pijn om de Westfriese Uitdaging te verlaten. “Maar in mijn nieuwe rol als verenigingsmanager bij de Westfriese Bedrijvengroep blijf ik gelukkig een linkje houden met ze en met veel van de betrokken ondernemers.”

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405