Debuutalbum Pieter Baas is nog even Het Oudste Geheim

25 april 2021 15:30

In De Mooij Show afgelopen zaterdagavond had Gavin de West-Friese zanger Pieter Baas aan de lijn uit Schellinkhout! Pieter brengt volgende maand zijn debuutalbum “Het Oudste Geheim” uit, waar Gavin het met hem uitgebreid over heeft gehad. 

Dat album is geschreven samen met de schrijver van meerdere WEEFF Top Favorieten, Johan Keeman, producer Ernst van Dusseldorp en tekstenschrijvers Paul Luiken en Cor Dol.

Volledig in het Nederlands

In het interview wat je hieronder kan luisteren, komt onder andere naar voren hoe het album is ontstaan en waar Pieter zijn inspiratie vandaan haalt. Een album volledig in het Nederlands, wat bijzonder is voor een overwegend rock ’n roll album.

Radiodebuut

De eerste single van het album, dat toevallig ook “Het Oudste Geheim” heet staat al op Youtube en Spotify, en had ook zijn radiodebuut op WEEFF na het interview. De rest van het album komt als het goed is in mei uit, dus we moeten nog eventjes wachten op meer catchy rock ’n roll “in je moerstaal”.

Uitzending – 24 april 2021

De West-Friese zanger Pieter Baas uit Schellinkhout brengt volgende maand zijn debuutalbum “Het Oudste Geheim” uit. Beluister het interview dat Gavin Mooij met hem had.

Debuutalbum Pieter Baas is nog even Het Oudste Geheim

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405