Deine Festival biedt podium voor de strijd tegen kanker

29 juni 2023 19:52
Bron: Deine Festival

Deine Festival maakte vorig jaar kennis met John Weel, die zelf de gevolgen van kanker heeft ervaren. Weel heeft de organisatie van het festival geïnspireerd om de actie ‘Jump to Fight Cancer’ te lanceren. Dit is een actiepagina waar steunbetuigingen en donaties worden verzameld. Het festival op 15 juli in Hem vormt het hoogtepunt van deze inzamelingsactie.

“Met Jump to Fight Cancer willen we niet alleen bewustzijn creëren, maar ook hoop en steun bieden aan iedereen die te maken heeft gehad met kanker”, vertelt Marcel Ott van Deine Festival.

DJ Johnny Electro, het FestiVan DJ-team en het Groove District Soundsystem zullen het podium betreden en de festivalgangers in beweging brengen. “Bezoekers kunnen bij de stage van Jump to Fight Cancer zich uitleven op een gigantisch springkussen, terwijl ze genieten van de silent disco”, aldus Ott.

Het doel van deze speciale stage is om mensen te laten dansen, plezier te laten beleven en tegelijkertijd geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Speciale uitzending

Om de actie een extra boost te geven, hebben Deine Festival en WEEFF besloten hun krachten te bundelen. Op vrijdag 30 juni zullen John en de organisatoren tijdens het radioprogramma van het WEEFF Café langskomen in de uitzending om het verhaal achter de actie te vertellen.

Daarnaast wordt vrijdagavond van 21:00 tot 22:00 uur volledig gewijd aan deze actie, waarbij artiesten die ook op het festival optreden hun favoriete dance-muziek zullen laten horen. De uitzending is te volgen via de radio en het televisiekanaal van WEEFF.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 0228322844