Derde keer raak op A7: nu ook auto Rijkswaterstaat aangereden

11 februari 2024 22:13
Bron: Inter Visual Studio

In de nasleep van een ongeluk dat vanavond op de A7 bij Wieringerwerf plaatsvond, is nu ook een auto van Rijkswaterstaat aangereden. Hierbij raakte ook een derde auto flink beschadigd.

Opnieuw ongeluk A7 bij Wieringerwerf

Een woordvoerder van de politie vertelt dat de auto van Rijkswaterstaat net over 21.30 uur werd aangereden. “De auto raakte daardoor verplaatst en weer een andere auto reed daar bovenop. Dubbel pech dus.” Het is momenteel niet duidelijk hoe het met de bestuurders van deze auto’s gaat.

De auto van Rijkswaterstaat was aanwezig voor een ongeluk dat rond 19.45 uur plaatsvond, waarbij twee personenauto’s op elkaar botsten.

Tekst gaat door onder de foto.

Opnieuw ongeluk A7 bij Wieringerwerf

Vannacht gebeurde ter hoogte van Noordbeemster nog een ernstig ongeluk op de A7. Bij een eenzijdig ongeval dat rond 1.50 uur plaatsvond zijn twee mannen van 19 en 27 jaar overleden. Het 19-jarige slachtoffer komt uit Wervershoof, de 27-jarige uit Hoorn. 

De A7 was al afgesloten om de ravage van het tweede ongeluk op te ruimen, dit zal naar verwachting langer duren. Al het verkeer wordt omgeleid.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405

Nu live

Rob de Greeuw & Sandra van Leeuwen – Thuis in West-Friesland
14:00 – 17:00 uur

WEEFF TV