Digitaal binnenkijken bij duurzame Westfriezen

7 oktober 2021 08:19
Duurzaam Bouwloket

8 t/m 15 oktober kun je digitaal binnenkijken bij duurzame inwoners uit de regio. Het evenement Gluren Bij Duurzame Buren wordt georganiseerd door de Westfriese gemeenten.

“Het geeft een inkijkje in wat er allemaal mogelijk is om je woning te verduurzamen,” legt Michiel de Soet van het Duurzaam Bouwloket uit. “Zoals een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, isolatie en lage temperatuur verwarming.”

Er kan gekeken worden bij zeven verschillende typen woningen. “Van een monumentale stolpboerderij uit 1887 tot aan een nieuwbouwwoning,” stipt De Soet de variatie aan. Op de website www.duurzaambouwloket.nl/gluren is een overzicht te zien van alle woningen die meedoen. Ook kan men zich hier inschrijven voor het evenement. Na de bezichtiging is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

13 oktober zal het Duurzaam Bouwloket met een mobiele showroom op de weekmarkt in Enkhuizen staan en 15 oktober op een locatie in de binnenstad. Die dag zal het Duurzaam Bouwloket ook aanwezig zijn op de Gedempte Turfhaven in Hoorn.

Uitzending – 2 oktober 2021

8 t/m 15 oktober kun je digitaal binnenkijken bij duurzame inwoners uit de regio. Beluister het interview met Michiel de Soet van het Duurzaam Bouwloket.

Digitaal binnenkijken bij duurzame Westfriezen

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405