Dijkweg (N239) bij Lambertschaag twee nachten afgesloten vanwege nieuw asfalt

18 oktober 2023 06:05
Bron: Adobe Stock

De provincie Noord-Holland gaat asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de N239 bij Lambertschaag. Daarom is deze Dijkweg de komende twee avonden en nachten afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid, bussen kunnen de normale route blijven rijden.

De werkzaamheden betekenen dat afrit 11 van snelweg A7 op beide dagen om 23.00 uur afgesloten wordt. Het verkeer tussen Lambertschaag en Medemblik kan omrijden via de parallelbaan op de Koggenrandweg. Auto’s en andere voertuigen vanuit Amsterdam kunnen afrit 12 gebruiken.

Morgen, in de nacht van 19 op 20 oktober, wordt de omleiding voor verkeer vanuit Den Oever ingesteld vanaf afrit 10 op de A7. Voertuigen vanuit de hoofdstad naar Lambertschaag kunnen afrit 12 pakken. Naar Medemblik kan dit verkeer over de normale route rijden.

Busdiensten rijden langs alle haltes

De afsluitingen beginnen vandaag en morgen om 20.00 uur. Verwacht wordt dat de Dijkweg om 06.00 uur heropend kan worden. Volgens de provincie zijn de werkzaamheden afgestemd met de omliggende gemeenten, en de nood- en hulpdiensten. De busdiensten zullen een alternatieve route rijden. Hierbij wordt bij alle oorspronkelijke bushaltes op de lijn gestopt.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405