Dramatische ontknoping in degradatiederby tussen VV Hauwert ’65 en VV MOC

18 maart 2024 17:45
Bron: NH Media

Voor het eerst in bijna dertien jaar stond de wedstrijd tussen VV Hauwert ’65 en VV MOC op het programma. Een ware degradatiederby in de vierde klasse van het zondagvoetbal. “Wij geven nooit de strijd op. Wij hebben nog nooit een wedstrijd op inzet verloren en dat gaat vandaag ook niet gebeuren”, zegt Hauwert-clubman Kees Slagter zelfverzekerd.

Beide clubs kunnen bijna naar elkaar zwaaien. VV Hauwert is een voetbalclub uit het gelijknamige dorp. MOC staat voor Midwoud-Oostwoud-Combinatie.

De twee teams kunnen de punten goed gebruiken. Hauwert staat laatste met vijf punten uit veertien duels. MOC staat twee plaatsen hoger met elf punten uit vijftien duels.

“Er zal ongetwijfeld spanning op deze wedstrijd staan”

trainer VV Hauwert ’65 Rob Houtsma

“De jongens komen elkaar overal tegen. Ik zeg niet dat ze zenuwachtig zijn, maar er zal ongetwijfeld spanning op deze wedstrijd staan”, aldus gelegenheidstrainer Rob Houtsma. 

Dramatische ontknoping

NH Sport was zondag aanwezig bij de wedstrijd en volgde de thuisploeg. Het werd een wedstrijd met van alles erop en eraan en een dramatische afloop.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405