Drie tieners opgepakt voor mishandelen leeftijdsgenoten in Zwaagdijk-Oost

13 november 2021 16:27

De politie heeft afgelopen nacht in Zwaagdijk-Oost drie jongens van 16 en 17 jaar opgepakt voor mishandeling van drie andere jongens. Ze werden geschopt en geslagen. En een van de slachtoffers belandde daardoor in de sloot, meldt de politie.

Politiebureau avond nacht stock algemeen bureau burgwallen

Twee jongens van 17 en 18 jaar fietsten rond 1.30 uur naar huis, toen ze door de drie jongens werden aangesproken. Twee van hen zaten op een scooter, de derde reed op een fiets. Nadat het drietal eerst wegreed, werd even later een van de twee jongens van zijn fiets getrapt op de Zwaagdijk. Hij viel hierdoor in de sloot.

De politie vermoedt dat het drietal de twee jongens had opgewacht. Een derde jongen van 20 jaar oud die de ruzie probeerde te sussen, werd ook mishandeld. Vervolgens gingen de drie verdachten ervandoor.

Agenten vonden de drie jongens even later terug in de omgeving van de plek van de mishandeling. Ze hadden zich verstopt in de bosjes. Het gaat om twee jongens van 16 en 17 jaar uit Zwaag en een jongen van 17 uit Hoorn.

Meer nieuws uit West-Friesland?
πŸ’¬ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
πŸ“° Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
πŸ”” Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
πŸ“§ Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405