Droom van Engel is WEEFF Top Favoriet

15 januari 2023 08:52

Vorig jaar bracht Engel het album Ooit uit samen met Paul de Munnik. Later dit jaar komt er een nieuw album uit. Dat album heet ‘Veertig‘, waar Engel weer terug gaat naar de basis. Een nummer van dat album, ‘Droom‘, is nu al uitgebracht is en is deze week de WEEFF Top Favoriet.

Terug naar de basis dat is hoe het nummer het beste kan worden omschreven. Voor het nieuwe album gaat Engel de balans op maken om te kijken waar hij nu eigenlijk staat in de hiphop wereld. In aanloop van de release wordt er iedere week een singel uitgebracht. Ook komt er een nieuwe tour aan te beginnen in Hoorn. Maar ook Zwolle, Groningen, Middelburg en Amsterdam worden aangedaan.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Droom van Engel of alle andere oud WTF鈥檚 terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Uitzending – 13 januari 2023

Terug naar de basis gaat Engel met zijn nieuwe album Veertig, Hij belde even in bij het Weeff Caf茅 om te vertellen over dit nieuwe project. Maar we hadden ook nog een kleine verrassing voor Engel.

Droom van Engel is WEEFF Top Favoriet

Meer nieuws uit West-Friesland?
馃挰 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
馃摪 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
馃敂 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
馃摟 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405