Drukte en gezelligheid op Foodtruck Festival op het Landje van Top

13 augustus 2021 19:56

Het is een kleurrijk en gezellig gezicht op het Landje van Top in Enkhuizen. Vanaf vandaag is daar het Foodtruck Festival neergestreken voor drie dagen. Het festival werd gelijk al druk bezocht.

Eindelijk is er weer iets georganiseerd in Enkhuizen waar je gezamenlijk mag en kan genieten van een hapje en een drankje en een stukje livemuziek.

Kinderen waren uitgelaten met elkaar aan het spelen tussen de tafels en stoelen, terwijl ouderen genoten van een hapje en een drankje.

Verschillende trucks met een gevarieerd aanbod waren met Gera Hartog van Vliet op het Landje van Top neergestreken. Gera is een van de twee organisatoren die deze groep mensen heeft geselecteerd om het aanbod zo divers mogelijk te krijgen, met zo min mogelijk onderlinge concurrenten van elkaar.

Er waren allerlei verschillende gerechten. Van palingkroket tot diverse oosterse hapjes. Het festival duurt tot en met 15 augustus.

Onderstaand is het verslag van WEEFF Radio op zaterdag 14 augustus terug te beluisteren.

Uitzending – 14 augustus 2021

Zaterdag 14 augustus deed WEEFF Radio live verslag vanaf het Food Festival.

Radio reportage Food Festival

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405