Echo van Antoon en Big2 is WEEFF Top Favoriet

12 augustus 2022 19:45

Antoon en Big2 hebben de handen in een geslagen voor een nieuwe single. Het nummer Echo heeft de sound van Doe Maar en de ska muziek. Het is deze week de WEEFF Top Favoriet.

Antoon en Big2 kennen elkaar van de Herman Brood academie, toen Antoon daar leerling van kreeg hij les van de voormalige Opposities rapper. Big2 was onder de indruk van Antoon en niet veel later was hij de eerste artiest van die onder contract stond bij het label van Big2.

In de videoclip voor Echo kan je merken dat het in de stijl van de eighties is opgenomen en de hoofdrol speler in deze clip, de kat van Antoon Poekie. De 2 hebben al vaker samengewerkt zo hebben ze samen al een ep Heilig Water uitgebracht waarvan de tracks Disco Duivel en Leuk populair wisten te worden.

Beluister alle WEEFF Top Favorieten in onze Spotify lijst!

Echo van Antoon & Big2 of alle andere oud WTF’s terugluisteren? Abonneer je dan nu op onze WEEFF Top Favoriet Playlist op Spotify.

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405