Edsel Juliet komt Huis Verloren op zijn kop zetten

5 juni 2022 12:00
Edsel Juliet

Edsel Juliet komt vanavond met zijn band La Banda Loca Huis Verloren op zijn kop zetten. “Zelfs degene die niet kan dansen kan hierop dansen.”

Juliet begon met muziek maken vanaf zijn 15e met zijn vijf broers. “We begonnen met folklore muziek op Curacao.” Edsel Juliet noemt de muziek die hij maakt Latin. “Caribische muziek. Salsa, Merengue. Het draait om het ritme.” Direct na het opheffen van de lockdown stroomden de optredens gelukkig weer binnen. Met deze zondag dus een optreden in Huis Verloren in Hoorn.

Eten en dansen

“Voor de mensen die ons gemist hebben is er een gratis warm buffet. Voor de vroege vogels, want op is op. Het is de bedoeling dat we voortaan elke maand in Huis Verloren een optreden geven”, vertelt Edsel Juliet. “Deze zondag met een formatie van zes muzikanten. Met blazers, conga’s, timbales en bongo’s. Het wordt dus een feestje.” De deuren zijn vanaf 17.00 geopend.

Beluister onderstaand het volledige gesprek met Edsel Juliet.

Uitzending – 28 mei 2022

Edsel Juliet komt met zijn band La Banda Loca Huis Verloren op zijn kop zetten. Luister het gesprek terug.

Edsel Juliet komt Huis Verloren op zijn kop zetten

Meer nieuws uit West-Friesland?
đŸ’Ŧ Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405