Eerbetoon aan overleden Sunnery (7) met ballonnen, tekeningen en stille tocht

6 mei 2022 22:02

Den Helder stond vanavond stil bij het overlijden van de 7-jarige Sunnery.  Hij werd op 25 april aangereden door een taxi en overleed een paar dagen later aan zijn verwondingen. Veel mensen kwamen bijeen om de familie van de jongen een hart onder de riem te steken. 

Den Helder herdenkt overleden Sunnery

Een grote groep mensen verzamelde zich op vrijdagavond in de Visbuurt in Den Helder. Rond 19.30 uur startte de stille tocht, die was georganiseerd door de moeder van Sunnery. Er liepen wel honderd mensen mee, van jong tot oud. De stoet kleurde felrood door de hartvormige ballonnen. 

Aan het eind van de route, op de plek waar het ongeluk gebeurde, liep iedereen nog even rustig langs de herdenkplek van de jonge jongen. De boom werd vol gelegd met de kleurrijkste bloemen. Tussen de bloemen stonden meerdere beertjes. Er viel hier en daar een traan. 

Tekst gaat verder na de foto

Veel bloemen voor overleden Sunnery

Tussen alle bloemen is nog net een klein foto van Sunnery te zien. Zijn overlijden heeft een grote impact gemaakt op de inwoners van Den Helder. De stille tocht werd afgesloten met het loslaten van de ballonnen. Daarna keerde iedereen huiswaarts.  

Stille tocht overleden Sunnery

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via de Facebookpagina WEEFF en natuurlijk via onze Instagram. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via weeff.nl
🔔 Download de app van WEEFF en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt
📧 Stuur ons jouw tips op via redactie@weeff.nl of app ons via 06-23405405

Nu live

Ehwald Rietveldt & Desi Bootsman – De Maandagavond Show
19:00 – 21:00 uur

WEEFF TV